Nieuw bloemisten paviljoen decor voor bloemistendemonstraties Flower Expo Poland

Nieuw bloemisten paviljoen decor voor bloemistendemonstraties Flower Expo Poland

De Flower Expo Poland, die van 31 augustus tot en met 2 september in Expo XXI te Warschau (PL) plaatsvindt, biedt naast de beursfunctie tal van nevenactiviteiten. Er is een uitgebreid seminar programma met relevante onderwerpen en een bloemistendemonstratieprogramma. Dat laatste wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken: in samenwerking met GREENN zal de demo-ruimte worden vormgegeven als bloemenwinkel en zullen de demonstraties plaatsvinden tússen de bloemen met bekende floral designers: Roman Steinhauer (RU), Tomasz Kuczyński (PL), Zygmunt Sieradzan (PL), en Johan Martens (NL). Flower Expo Poland wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het agentschap voor de Poolse Kwekers Associatie – Agencja Promocji Zieleni.

Bloemisten paviljoen
GREENN organiseert tijdens de Flower Expo Poland een bloemisten paviljoen waar kwekers van bloemen en planten en toeleveranciers van potten en vazen aan kunnen deelnemen en hun producten gedurende drie beursdagen presenteren en laten gebruiken in de demonstraties. Bloemisten kunnen informatie en inspiratie opdoen in het paviljoen en zich laten informeren over bijzondere producten die de kwekers beschikbaar stellen. Bedrijven die hun product hier ook willen laten zien kunnen contact opnemen met de organisator: maaike@greenn.nl.

(Inter)nationaal aanbod

Naast de samenwerking met GREENN is ook de Poolse Bloemisten Associatie (Stowarzyszenie Florystów Polskich-SFP), betrokken bij de realisatie van het bloemisten programma. Op donderdag geven Zygmunt en Roman twee duo-demonstraties. Tomász Max Kuczyński verzorgt twee inspirerende sessies op vrijdag. Op vrijdag en/of zaterdag 2 september treedt Johan Martens op en organiseert de SFP meerdere FlowerBattles met het publiek. Consumenten die op zaterdag de beurs kunnen bezoeken worden hierbij uitgedaagd het op te nemen tegen professionals. Verder presenteren bloemisten-scholen dagelijks hun kennis met het publiek. Het definitieve programma verschijnt binnenkort op de site www.flowerexpo.pl, net als het seminar programma.

Ambassadeurs & supporting partners

Het bloemisten paviljoen wordt ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Warschau. Naast deze ondersteuning maken ook de volgende bedrijven deel uit van het supporting team van de beurs: SIGMA PR-bureau Warsaw, de Poolse bloemisten associatie (Stowarzyszenie Florystów Polskich), de Nederlandse Ambassade in Warschau, de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB), Floribusiness, Plastiflora Poland en Floral Moments zijn onze actieve partners en ambassadeurs en zetten zich actief in om de bekendheid van de beurs te vergroten.

Aanmelden editie 2017

Momenteel zijn er nog enkele stands vrij voor de tweede editie van Flower Expo Poland. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via +31655333553 of dianne@flowerexpo.pl. Nadere informatie is te vinden op de website: www.flowerexpo.pl.

Reageren is niet mogelijk.